Εκλογές 2023: Νικήτας Παναγιώτου, Υποψήφιος, Πρόοδος Καρπάθου

Ο κ. Νικήτας Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Σύμβουλος  στη Δημοτική Κοινότητα Απερίου, με το συνδυασμό του κ. Μιχάλη Φελλουζή «Πρόοδος Καρπάθου», με ανάρτησή του στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 [1]. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

n.panagiotou.2023Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στην τοπική κοινότητα Απερίου.
Η απόφαση μου αυτή εκτός από προϊόν ώριμης σκέψης και προβληματισμού για το καλό του τόπου, είναι και μια επιλογή ευθύνης για να παραδώσουμε το αγαπημένο μας χωριό, το Απέρι, στις επόμενες γενιές, στα παιδιά και τα εγγόνια μας, όπως ακριβώς το βρήκαμε: ακμαίο, ζωντανό, διαμάντι της Καρπάθου.
Γιατί δεν είναι απλώς ένας τόπος. Είναι ο χώρος όπου μεγαλώσαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις ζωής και ρίζες που μας κρατάνε δίπλα σ’ αυτό όσα χιλιόμετρα μακριά κι αν είμαστε: από τη Ρόδο έως την Αμερική και από την Αθήνα έως την Αυστραλία.
n.panagiotou.2.2023Με την υποψηφιότητά μου, δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, στο πλάι, του επόμενου Δημάρχου Καρπάθου, Μιχάλη Φελλουζή, για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του Απερίου: από τα μικρά ζητήματα της καθημερινότητας έως τα σημαντικά λιμνάζοντα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη το χωριό μας.
Στόχος μου είναι, την πενταετία των μεγάλων ευκαιριών που έρχεται, το χωριό μας να μην μείνει στάσιμο. Αλλά, όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για να πάμε μπροστά!
Προσδοκώ η υποψηφιότητα μου να είναι ενωτική. Άλλωστε μόνος μας αντίπαλος πρέπει να είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας, ξεκινώντας από τα απλά και καταλήγοντας στα σύνθετα.
Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και καλό αγώνα μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.
Ζήτω την ψήφο σας, με την ελπίδα ότι μετά την Κυριακή των εκλογών ΟΛΟΙ μαζί, ενωμένοι, θα πάμε το Απέρι και την Κάρπαθο μπροστά!
Νικήτας Ι. Παναγιώτου

Πηγές και Αναφορές

Σχολιάστε