Αναβολή αρχαιρεσιών του Συλλόγου Απεριτών Αττικής η «Ομονοία» για τις 7-11-2021

Στο Μαρούσι σήμερα 03-10-2021, στην έδρα του Συλλόγου «Ομόνοια Απεριτών-Απεριτισσών Αττικής», πραγματοποιήθηκε επαναληπτική Γενική Συνέλευση, (η προηγούμενη 12-09-2021 δεν είχε προσέλευση / 2 άτομα και κατά συνέπεια μη απαρτία).

Μετά τη διαπίστωση μη απαρτίας και πάλι, η Γ.Σ. εξέλεξε τύποις Πρόεδρο τον Μάνο Ι. Παναγιώτου και Γραμματέα τον Μανώλη Τσαγγάρη και συζητήθηκαν διάφορα θέματα του χωριού μας όπως: το θέμα της Ιεράς Μονής Κυράς Παναγιάς Απερίου Καρπάθου, η μη προσέλευση συγχωριανών μας, το μέλλον του συλλόγου και τα Οικονομικά Θέματα του συλλόγου αφού το Δ.Σ. εξόφλησε την Εφορία και τον ΕΝΦΙΑ των 4 τελευταίων ετών και παραδίδει έναν σύλλογο οικονομικά εύρωστο.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. αλλά και ομιλητές συγχωριανοί μας που παρευρέθηκαν στην αίθουσα όπως οι κάτωθι κυρίες και κύριοι: Ιωάννης Καραιτιανός, Μαρία Καραιτιανού-Βελονάκη, Μαρία Καρακατσάνη, Χρυσάνθη Ζαράρη, Βασίλης και Καλλιόπη Μικροπανδρεμένου, Γιώργος Χατζηαντωνίου, Σοφία Λυτού, Δημήτρης Παναγιώτου, Ζωή Μπέρτου, Ευθύμιος & Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Τσιάκα (σύζυγος Μιχάλη Κωνσταντινίδη), Μηνάς Παπαγεωργίου και Αφροδίτη Λάμπρου, μίλησαν για την πολύ μικρή προσέλευση (17 άτομα) ευχαρίστησαν το απερχόμενο Δ.Σ. για το έργο του και έκαναν ο καθένας με τον δικό του λόγο μία σύντομη περιγραφή των πεπραγμένων, αναφορές σε ποικίλα θέματα και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας, κ.α. και εξήραν το έργο του Δ.Σ.

Όλοι με τον τρόπο τους αναφέρθηκαν στο φλέγον ζήτημα της βιωσιμότητας του συλλόγου, της μη προσέλευσης και της μη απαρτίας για άλλη μία φορά και τόνισαν ότι πρωταρχικός σκοπός είναι να μαζεύονται όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στις Γενικές Συνελεύσεις που λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα του συλλόγου και ότι πρέπει να γίνει άλλη μία προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με καταληκτική ημερομηνία τις 07-11-2021.

Τονίστηκε ότι είναι η τελευταία προσπάθεια του συλλόγου να συνεχίσει να υπάρχει και ότι πρέπει να κινητοποιηθούν μέλη, συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου ως μία προσπάθεια να μην αδρανήσει και εν τέλη διαλυθεί ο σύλλογος.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε από όλους τους παρόντες στη Γ.Σ. να παραταθεί η θητεία του Υπηρεσιακού Δ.Σ. για 1 και μόνο μήνα έως τις 07-11-2021 με την ελπίδα συμμετοχής, προσέλευσης και προσπάθειας από την καθεμία και από τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Μιχάλης Κ. Κωνσταντινίδης

Ο Γραμματέας του Συλλόγου
Ευθύμιος Κ. Κωνσταντινίδης

Πηγή: Από το σχετικό δελτίο τύπου του Συλλόγου.

Σχολιάστε