Φ64: Απρίλιος-Ιούνιος 2020

ki-ayto-tha-perasei

Σχεδιάζαμε ένα ανοιξιάτικο εξώφυλλο αλλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα του Μαρτίου.

Το εξώφυλλο μας, κεντημένο με επιμέλεια από αλησμόνητες γιαγιάδες και μανάδες, κοσμεί τα σπίτια μας. Τα μηνύματά του συστήνουν μια ψύχραιμη στάση ζωής απέναντι σε δυνάμεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Με την ευχή το φύλλο αυτό να βρίσκει όλους σας με καλή υγεία, ελπίζουμε στο γρήγορο και αίσιο τέλος αυτής της απίστευτης πανδημίας. Της περιπέτειας που ελπίζουμε να μείνει στη συλλογική μνήμη σαν ένα κακό όνειρο.

ΜΜΤ


Υ.Γ. Τα άρθρα αυτού του φύλλου θα εκδοθούν σύντομα. Μέχρι τότε μετροφυλλίστε τα προηγούμενα φύλλα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://efimeridaomonia.wordpress.com/issues/

Κατάλογος Άρθρων του παρόντος φύλλου

  • Αποχαιρετώντας το Μανώλη Γλέζο - Εφυγε τις μέρες αυτές μια μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία της χώρας μας, ο Μανώλης Γλέζος [1]. Η πορεία του σκιαγραφείται σε όλα τα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης [3]. Η σχέση του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου με την Κάρπαθο δεν είναι γνωστή ευρύτερα, και θα προσπαθήσουμε να την αναδείξουμε σε επόμενα άρθρα.
  • Φ64: Κατάλογος Άρθρων -
  • Φ64: Απρίλιος – Ιούνιος 2020 - Σχεδιάζαμε ένα ανοιξιάτικο εξώφυλλο αλλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα του Μαρτίου.  Το εξώφυλλο μας, κεντημένο με επιμέλεια από αλησμόνητες γιαγιάδες και μανάδες, κοσμεί τα σπίτια μας. Τα μηνύματά τους συστήνουν μια ψύχραιμη στάση ζωής απέναντι σε δυνάμεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.  Με την ευχή το φύλλο αυτό να βρίσκει όλους σας με καλή υγεία, … Συνεχίστε την ανάγνωση Φ64: Απρίλιος – Ιούνιος 2020