«ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΟΝ»

ioamnis-nissirios

Δήλωση Δημάρχου Καρπάθου Ιωάννη Θεμ. Νισυρίου:

«ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ,
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΟΝ»


Διάβασα με προσοχή την επιστολή του κ. Μάνου Παναγιώτου [2] στην οποία δημοσιοποιεί την απόφασή του να μην ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος μετά την παραίτηση του κ. Εμμανουήλ Καπετανάκη, με το σκεπτικό ότι έχει δικαστικές εκκρεμότητες με άτομο του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος.

Θα ήθελα ως Δήμαρχος να τον καλέσω να επανεξετάσει αυτή την απόφασή του. Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με άλλες προσωπικού τύπου εκκρεμότητες.

Όσοι αγαπάμε την Κάρπαθο και ποθούμε να εργαστούμε για την πρόοδό της, οφείλουμε να δίνουμε το παρόν εκεί που οι ψήφος των συμπολιτών μας έταξε.

Ως Δήμαρχος, αλλά και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, είτε ανήκουν στην πλειοψηφία είτε ανήκουν στην μειοψηφία έχουμε χρέος να συνεννοούμαστε, να συνθέτουμε απόψεις, να διασφαλίζουμε την ενότητα και κοινή δράση για τα συμφέροντα του Νησιού μας, να αφήνουμε ακόμα και δικές μας
υποχρεώσεις για να εργαζόμαστε σκληρά και καθημερινά.

Αυτό είναι το κάλεσμά μου προς τον κ. Μάνο Παναγιώτου, λέγοντας δημόσια ότι κάθε τι άλλο θα λυθεί εκεί που πρέπει από τις αρμόδιες Αρχές.
Τα πράγματα είναι απλά και συνιστά λάθος να τα μπερδεύουμε. Οφείλω δε να τονίσω, ότι πάντα πορεύτηκα με βάση την αλήθεια την ομόνοια και τη συνεργασία στο Νησί μας. Αυτό επιδιώκω και τώρα.

Όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε όλοι μαζί για μια νέα πορεία της αγαπημένης μας πατρίδας, της Καρπάθου.

Κάρπαθος 04 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος


  1. Από το σχετικό δελτίο τύπου του Δημάρχου Καρπάθου
  2. Η επιστολή του Δρ. Εμμανουήλ Δ. Παναγιώτου δημοσιεύεται σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο: Επιστολή παραίτησης του Dr. Μάνου Παναγιώτου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s