Δύο μαραθωνοδρόμοι από το Απέρι!

AMA-logo-sponsor-GRE-positive-877x1024Με τη συμμετοχή δύο συγχωριανών μας του Γιώργου Μακρή και του Γιάννη Χριστοδουλάκη από το Απέρι της Καρπάθου, ολοκληρώθηκε ο 37ος Μαραθώνιος Αθηνών.

Marathon_Aperi_1Αισθανόμαστε υπερηφάνια για τους 2 δρομείς μας που τερμάτισαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, συμμετείχαν για άλλη μία φορά όπως αυτό συνέβη και στο παρελθόν και τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια και πάνω από όλα συμμετοχή τους.

Marathon_Aperi_2Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ευελπιστούμε ότι και την επόμενη χρονιά στον Μαραθώνιο του 2020 οι δύο δρομείς από το Απέρι, οι συγχωριανοί μας Γιώργος Μακρής και Γιάννης Χριστοδουλάκης να δώσουν και πάλι το παρόν με τη συμμετοχή τους.


  1. Ιστοσελίδα Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ (Facebook)
  2. https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s