Εορτασμός της 11ης Οκτωβρίου 1944 στο Απέρι

Aperi_3

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 11η Οκτωβρίου στο Απέρι Καρπάθου. Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Μητροπόλεως Απερίου. Τον πανηγυρικό λόγο εκφώνησε η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Απερίου κα. Αναστασία Βδοκάκη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Καρπάθου κο Ιωάννη Θ. Νισύριο, τον Πάρεδρο της Κοινότητας Απερίου κο Γιώργο Παππά, την Πρόεδρο της Ομόνοιας Απερίου κα Σοφία Οικονομίδου κ.α.

Παρευρέθηκε αρκετός κόσμος στην λαμπρή αυτή εκδήλωση και μετέπειτα όλοι κατευθύνθηκαν στο μέγαρο του Απερίου τους οποίους εκτός από το πρωινό, τους περίμενε μία πανέμορφη εικόνα. Όλος ο χώρος ήταν γαλανόλευκος όπως τα χρώματα της σημαίας μας. Μία πατριωτική εικόνα σε όλο το μέγαρο του Απερίου.

Εμείς ως αδελφό σωματείο έχουμε να προσθέσουμε ότι πραγματοποιήθηκε μία άψογη εκδήλωση μνήμης και τιμής – το οφείλουμε στην ιστορία μας και μία εξαιρετική παρουσία από την Ομόνοια Απερίου. Ευχόμαστε να γιορτάζουμε με την ίδια λαμπρότητα κάθε χρόνο.

Φωτοστιγμές από τον εορτασμό της 11ης Οκτωβρίου, στο χωριό μας το Απέρι, μας έστειλε το αδελφό σωματείο της Ομόνοιας Απερίου το οποίο και ευχαριστούμε.

Ευθύμιος Κ. Κωνσταντινίδης

Πηγή: Ιστοσελίδα Ομόνοιας Απερίου (μέσω Ομόνοιας Αττικής) / Facebook

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s