Καλωσήλθατε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Αρχής γενομένης της 27/7/2019 η Ιστορική Εφημερίδα “ΟΜΟΝΟΙΑ” είναι και  ηλεκτρονικά προσπελάσιμη μέσω της πλατφόρμας wordpress.com στην διέυθυνση: http://eo.karpathos.net

Στόχος μας παραμένει να αποτελέσει η εφημερίδα μας το «συνδετικό κρίκο» της κοινότητας των Απεριτών αλλά και των Καρπαθίων γενικότερα.

Συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων εκδόσεων και ακολουθώντας τις τάσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού των μέσων ενημέρωσης, διατηρούμε τη μορφή και το ύφος της εφημερίδας κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών τόσο για τη συγγραφή της όσο και για τη κυκλοφορία της [1].

Η εφημερίδα θα «εκδίδεται» ανά τρίμηνο όπως και προηγουμένως με μία μόνο διαφορά. Τα άρθρα της θα είναι διαθέσιμα το νωρίτερο δυνατόν και θα τροποποιούνται μέχρι το «κλείσιμο» του κάθε φύλλου, δηλαδή μέχρι το τέλος του τριμήνου που αντιστοιχεί. Η οργανωτική δομή παραμένει όπως και πριν, τα άρθρα των συνεργατών μας είναι ευπρόσδεκτα και θα δημοσιευτούν με τη σύμφωνη γνώμη της Συντακτικής Επιτροπής.

Ετσι το φύλλο 60 (Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος 2019) ευρίσκεται στη γραμμή παραγωγής και εργαζόμαστε πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του. Θα επιδιώξουμε φυσικά τη συνέχιση της σελιδοποιημένης χάρτινης έκδοσης και του σχετικής μορφής PDF (ηλεκτρονικού βιβλίου).

Η εφημερίδα μας επειδιώκει να λειτουργήσει συμπληρωματικά των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης που ήδη εξυπηρετούν τη κοινότητά μας. Να φιλοξενεί τεκμηριωμένες απόψεις, ειδήσεις, στοχασμούς και μελέτες που σχετίζονται με τη γενέτειρα μας και θεωρούμε σημαντικά για την ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού. Ταυτόχρονα να αποτελέσει ένα αρχείο της ειδησεογραφίας της πατρίδας μας, για τις επόμενες γενειές!

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες, χορηγούς και αναγνώστες μας και περιμένουμε τα σχόλια και τις συνεργασίες σας.

Μανόλης Μ. Τσαγκάρης
Διευθυντής Σύνταξης
Για τη Συντακτική Ομάδα Έκδοσης

[1]: Σύντομη ιστορία της Εφημερίδας «Ομόνοια»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s